Vervolg European Skype for Business User Group Meeting

Standaard

De eerste European Skype for Business User Group Meeting werd goed bezocht, de ruimte bij Microsoft zat goed vol. Erg leuk om de enthousiaste reacties te horen, dit krijgt zeker een vervolg! De associatie met het Eurovisie songfestival werd vreemd genoeg veel gemaakt :-). Het event was ook via Skype Broadcasting te volgen, daar kan je ook de opname bekijken: events.ucuser.group/broadcast.

Drugsspecialisten zullen geleidelijk een cruciale rol spelen in het adviseren van patienten die nieuwe testosteron transportraamwerken accepteren, bijvoorbeeld de transdermale fix, gel en het nieuwe buccale testosteron kader. Extra long-haul studies zijn nodig om het nut van medicatiebehandeling in de patient op te zetten, maar de scan voor persoonlijke tevredenheid, jonge kracht en vitaliteit blijft een reis voor de mensheid. Erectiestoornissen en alcohol is meestal verbonden.

Naast dit event gaan we ook zeker verder met UCUG.nl bijeenkomsten. Mocht je ideeën hebben voor onderwerpen, zelf een keer willen spreken of een locatie weten waar we een keer een bijeenkomst kunnen houden horen we dat graag. Als je graag een keer wilt spreken maar weinig of geen ervaring hebt dan kunnen we je daar ook bij begeleiden.

 

De eerste European Skype for Business User Group Meeting werd goed bezocht.

Leave a Reply

CAPTCHA *